PAPASSOFF Drum Studio

Change page language / EN

оборудване цени демо записи записано при нас

Специално за барабанисти.

Всеки барабанист знае колко трудно се записват акустични барабани с добър звук, който точно да пасва на конкретна песен, а някои знаят и колко време отнема обработването на вече записаните писти. А ако след 2-3 изслушвания звукът ти се стори неподходящ или пък темпото се окаже малко бавно, или...кой знае какво още?!? Ще влезеш ли пак в бокса, да ги запишеш отново с нови настройки на барабаните и други корекции на пулта...? Едва ли, знаейки колко пари ти струва работата дотук. По-скоро ще се примириш с това, което вече е направено и... това е. Оставаш си само с мисли като: „...ако беше миди... тогава лесно можехме да променяме звука и всичко останало, но... нямаше да е моето свирене "

Е, ние предлагаме нещо по-добро!

Истинско свирене, с истински палки, на истински барабани!

Всичко това записано в MIDI формат, в който без проблеми променяш темпото, динамиката или просто „понаместваш” неритмично изсвиреното.

И не на последно място – истински звук, промените по който са ограничени единствено от границите на собствената ти фантазия (е... и до известна степен от познанията и способностите на„оня зад клавиатурата и мишката” ).

Всичко това със съдействието на барабанист, който лесно може да разбере онова, което очакваш като резултат.

PAPASSOFF™ Drum Studio е мястото, където можеш да запишеш своите уникално изсвирени барабани (лично от теб) за своите парчета, с професионални инструменти, специализирано оборудване, при гарантирано високо качество и на разумни цени с много възможности за атрактивни отстъпки.

Ако ли пък не си барабанист, но все пак искаш барабаните в парчето ти да са „ както трябва” , не се притеснявй! Ела с песента си и се не бой – има кой ( да изсвири барабаните де... ).