PAPASSOFF Drum Lessons

Здравейте. Ако искате да се научите да свирите на барабани,

това е точното място!

относно:

Уроците

Заниманията са индивидуални с продължителност до 60 минути. Програмата за обучение съдържа няколко основни елемента като технически упражнения, етюди за соло барабанче, както и същите за комплекта барабани плюс изучаване на различни стилове и съответните ритми, свързани с тях. Всички тези елементи са част от урока на всеки ученик, но индивидуално съобразени със субективните му възможности и степен на владеене на инструмента.


Инструментите

Учениците в моя клас имат удоволствието да свирят на инструменти от водещите имена в света на барабаните. На разположение са два напълно самостоятелни сета - 1. Yamaha Stage Custom Advantage с чинели Zildjian и Paiste и оригинален Yamaha хардуер и 2.V-drums hibrid set с най-добрия drum модул, предлаган на пазара от Roland - TD 20 и най-якия хардуер на Tama от серията Iron Cobra.


Нотите

Всички ученици, които са посещавали или посещават моите уроци, биват запознати с нотите. Това звучи трудно и плашещо за всеки, който започва, но само на пръв поглед. Всеки от учениците ми може да потвърди, че това "страшно писмо" - нотите, се научава само в рамките на първите няколко минути от първия урок. След това - остава само разширяване на тези познания, което става в процеса на работа. Запознаването с нотите е действително важно, понеже те са неделима част от изучаването на какъвто и да е инструмент или каквато и да е музикална дисциплина. При барабаните ИМА ЕДИН ГОЛЯМ ПЛЮС!!! Необходимо е да се знаят само трайностите на нотите. Височините на тоновете, мелодията, хармонията и всичко извън метро-ритмичната страна на нотите НЕ Е ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАНИМАНИЯ!!! Точно за това е възможно в рамките на няколко минути да научите всичко за нотите, което ще ви е необходимо за по-нататъшното ви обучение.

Няколко добри причини да се запишете

Инструменти от висок клас


Индивидуална програма за всеки ученик