PAPASSOFF Studio‎ > ‎

PAPASSOFF Drum Lessons


 
Здравейте. Ако искате да се научите да свирите на барабани - това е точното място!




Уроците
 
Заниманията са индивидуални с продължителност до 60 минути. Програмата за обучение съдържа няколко основни елемента като технически упражнения, етюди за соло барабанче, както и същите за комплекта барабани плюс изучаване на различни стилове и съответните ритми, свързани с тях. Всички тези елементи са част от урока на всеки ученик, но индивидуално съобразени със субективните му възможности и степен на владеене на инструмента.




Инструментите
 
Учениците в моя клас имат удоволствието да свирят на инструменти от водещите имена в света на барабаните. На разположение са два напълно самостоятелни сета - 1. Yamaha Stage Custom Advantage с чинели Zildjian и Paiste и оригинален Yamaha хардуер и 2.V-drums hibrid set с най-добрия drum модул, предлаган на пазара от Roland - TD 20 и най-якия хардуер на Tama от серията Iron Cobra.


За нотите

Всички ученици, които са посещавали или посещават моите уроци, биват запознати с нотите. Това звучи трудно и плашещо за всеки, който започва, но само на пръв поглед. Всеки от учениците ми може да потвърди, че това "страшно писмо" - нотите, се научава само в рамките на първите няколко минути от първия урок. След това - остава само разширяване на тези познания, което става в процеса на работа. Запознаването с нотите е действително важно, понеже те са неделима част от изучаването на какъвто и да е инструмент или каквато и да е музикална дисциплина. При барабаните ИМА ЕДИН ГОЛЯМ ПЛЮС!!! Необходимо е да се знаят само трайностите на нотите. Височините на тоновете, мелодията, хармонията и всичко извън метро-ритмичната страна на нотите НЕ Е ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАНИМАНИЯ!!! Точно за това е възможно в рамките на няколко минути да научите всичко за нотите, което ще ви е необходимо за по-нататъшното ви обучение.

Няколко добри причини да се запишете

                                                 

Инструменти от висок клас



                                                 


Индивидуална програма за всеки ученик


                                                 


Уютна обстановка,

професионално отношение и...

... много приятелски съвети.

ОБАДЕТЕ МИ СЕ!

0889253325